Security

Veel bedrijfspanden zijn een gevoelig doelwit voor inbraak en/of vandalisme. AB Telecom Solutions bezit enkele expertises die de veiligheid van uw pand kunnen verhogen.
Tegenwoordig is vrijwel elk bedrijfspand uitgerust met een inbraakinstallatie. Heeft u deze nog niet dan kan AB Telecom Solutions u hiermee van dienst zijn.  
Andere punten die u hiermee kunnen helpen zijn:
 
Camerabeveiliging


Waarbij een inbraakinstallatie pas in werking komt als het incident zich reeds afspeelt, heeft camerabeveiliging vaak een preventieve werking. De zichtbare camera’s wekken een afschrikeffect op bij een crimineel. Tevens kunt u met digitale camerabeveiliging uw pand, indien gewenst, voortdurend in de gaten houden. Mocht de preventieve werking niet voldoende zijn, kunnen de camerabeelden informatie verschaffen over het incident waardoor de opsporing kan worden bevorderd en het mogelijk in de toekomst voorkomen kan worden. 
 
Intercom


Met een intercom oftewel deurtelefonie kunt u een bezoeker met één druk op de knop te woord staan en indien gewenst toegang verschaffen tot uw pand. AB Telecom Solutions kan u volledig van dienst zijn ten aanzien van deurtelefonie met eventuele deurvideo-installaties.  
 
Toegangscontrole


Door middel van een digitale toegangscontrole bepaalt u zelf wie zichzelf toegang mag verschaffen tot bepaalde delen in een gebouw. U kunt hiermee de veiligheid en het beschermen van vertrouwelijke informatie/gegevens van uw bedrijf waarborgen. 
Het toegangssysteem registreert wie op welk moment zichzelf toegang verschaft tot een bepaalde ruimte of deze ruimte verlaat. Mocht een werknemer uit dienst gaan of zijn sleutel verliezen is deze gemakkelijk te blokkeren.